Raiding etc

Dette afsnit er skrevet for såvel nye som gamle medlemmer, der søger information om infrastrukturen i guilden, samt generelle informationer. Denne guide er krav at læse for trials inden første raid, samt den skal følges af alle fremadrettet. Informationerne omkring raidforventninger osv. er primært for Plejehjemsraidere.

God læselyst.

Attendance/Signups

Det forventes som udgangspunkt ikke en bestemt procentdel attendance. Dog forventes det at man dukker op til så mange raids som muligt.
Måden man signer op/ned/fra osv på er som følgende:

Decline – Man kommer IKKE. Man in-game mailer eller på anden vis giver en officer fra éns team besked om grunden. Det behøver ikke være dybdegående, men der skal forekomme en grund.

Tentative – Man er usikker på om man kommer/kommer for sent/skal gå før tid. Man in-game mailer eller på anden vis giver en officer fra éns team besked om grunden. Det behøver ikke være dybdegående, men der skal forekomme en grund.

Accepted – Man kommer og kan blive hele raidet. Igen in-game mailes der, eller på anden vis gives besked hvis man har usikkerheder eller andre ting, som er rare at vide for setup.

Standby – Betyder man dukker op til raidtid, hvor man vil få at vide hvad planen er. Får man i første omgang intet at vide, tager man kontakt til en officer og spørger hvad grunden er.

Der SKAL svares på invitationer, og svaret skal forekomme inden raiddagen. Gentagne no-shows eller nosigns resulterer i demote.

Addons

Listet er addons, som er krævet for at deltage i alle slags raids af Plejehjemmet.

RClootCouncil
Exorsus Raidtools
AngryAssignment
DBM/BigWigs
Omen (Tanks)

Ranking liste

Nedenstående er en liste af ranks i guilden forklaret, listet efter guildprivilegier.

 • Alt – Som gættet er det alles alts, undtaget officers
 • Social Member – Alle folk der er i guilden for hyggen og for det sociale. Disse er inviteret og altid velkommen på Vuggestueraid om torsdagen
 • Legestuen – Raidholdet som raider to dage om ugen, og går efter et socialt progressivt raid.
 • Dement – Trial til Det progressive core raidhold. Forventninger til denne er de samme som til raiderranken, som er listet nedenstående. Trialperioden variere i længde, alt efter hvor godt man klarer sig. Det er performance der afgøre ens trialperiode.
 • Plejehjemmet – Raider på det progressive core raidhold. Dette hold raider tre dage om ugen. Kravene til denne er også listet under punktet ’Forberedelse og Forventninger’.
 • BBH Veteran – Folk der har været i guilden i mange år, og har opbygget en slags ’Anciennitet’.
 • Officer – Rank delt blandt vigtige personer med et særligt ansvar. Denne rank er bl.a. delt af raidleaders.
 • Guild Leader – Bomberbo in all his glory. Bo er sidste ord I alle beslutninger der ellers ikke kan træffes af officers. Står primært for det sociale, men har også et ben i alle raidhold.

 • Forberedelse og Forventninger

  Som raider på Plejehjemmet forventes der særlige ting. Man kan som trial (eller raider) bruge dette punkt som en checkliste for at vurdere om man kan opfylde de ikke særligt strenge krav.

  Den første og vigtigste forventning til én som trial/raider er fremmøde. Kom så ofte som muligt, giv besked hvis noget kommer i vejen ALTID, og vigtigst – DUK OP når man signer.

  Man skal selv studere mechanics og eventuelle tactics. Det er ikke et krav at forstå hele fighten fra start til slut med timers osv., men man skal som minimum kende alle mechanics så intet kommer som en overraskelse. Det svære skal være tactics, ikke mechanics.

  Man skal altid bruge bedst mulige: Sockets, Enchants, Flask, potions, Food (375 stat). Dette indebærer også at man på hvert eneste forsøg under progress benytter nævnte elementer, medmindre andet bliver sagt fra raidleaders side.

  Raids foregår onsdag, søndag og mandag fra 19.45-23.00. Der er inkluderet en pause på mellem 4-10 minutter. Når der står raidstart 19.45 betyder det at man er inviteret, inde i raidet, fuldt klar med sockets, flasks og alt tilbehør til 19.45. Første pull er 19.45, og er man ikke inde og klar kan man risikere at sidde ude, medmindre andet er aftalt med officers. Invites starter cirka 19.30

  Loot

  Loot bliver prioriteret som følgende:

  Raiders/Officers > Demente.

  Dette fordi at folkene med Raiderrank og officerstatus har bevist sig loyale og troværdige, og er derfor prioriteret over trials på loot. Trials kommer og går, og indtil man har bevist sig som en del af holdet er man derfor nedprioriteret.

  Loot går dog til Trials > Raiders/Officers, hvis lootet er til offspecs eller andre særlige situationer, bestemt af lootcouncil.

  Problemer/Spørgsmål m.m.

  Har man problemer, udfordringer eller generelle spørgsmål er første kontaktperson som udgangspunkt den respektive officer/raidleader fra éns team. Er man social eller BBH er det Bomberbo (Guildmaster).

  Har man nogle ting som raidleaders/officers ikke kan håndtere går man til Bomberbo, som står på en neutral side. Guildmasterens mest fornemme arbejde er, at stå upartisk i ethvert henseende.

  Klager omkring personer i guilden inkl. Officers skal rettes til Bomberbo.

  Generelle dagligdags spørgsmål som Mythic Plus og Pugging kan foregå til guilden som helhed i /g. Skal dette struktureres kan man kontakte en officer.

  PLUSPUNKT: Sociale problemer internt skal som udgangspunkt håndteres sammen. Officers er ikke pædagoger, og vi er alle voksne. Løs jeres egne interne problemer, og er det helt skidt, kontakt en officer og/eller Bomberbo.

  Kontaktinfo

  Liste med kontaktpersoner (Plejehjemmet):

 • Olli#22321 (raidleader/officer) – Oliver
 • Kongen#2999 (officer) – Dan
 • Viserion (officer) – Rasmus
 • Vlâd (officer) – Tobias
 • Myý (officer) – Grøndahl/Myy


 • Liste med kontaktpersoner (Legestuen):

 • Recaislas#2941 (officer) – Martin
 • Zitari#2553 (officer) – Martin
 • Chivini (officer) – Allan


 • Guildleader kontaktinfo (Bomberbo):

 • BoJensen#2921 – Bo

 • Medier i brug

  Der bliver benyttet både TS og Discord. Plejehjemmet benytter primært Discord, og Legestuen benytter TS. Ydermere er der facebookgruppen, som man skal blive medlem af, da informationer fra begge hold bliver offentliggjort her.

  Link til Discord: https://discord.gg/bwv2jft

  Link til TS:
  Address: Fra01.mainvoice.net:7144
  PW: (i guild tab)

  Link til Facebook: https://www.facebook.com/groups/16718496497/?fref=ts (lukket gruppe, spørg efter invite)